Huisartsenpraktijk
Het Kruispunt

Welkom in huisartsenpraktijk Het Kruispunt. 

U kan hier online afspraken maken bij onze artsen en informatie vinden over de werking van onze praktijk en medewerkers. 

Het is aanbevolen om een mondmasker te dragen bij verkoudheidsklachten in onze praktijk.

PATIËNTENSTOP:

Gezien de drukte in onze praktijk zijn we genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren.  Dit om kwaliteitsvolle zorg te kunnen blijven bieden aan onze patiënten.

VACCINATIES:

In de laatste week van november is het de laatste kans om in de praktijk gratis je covid-vaccinatie laten zetten. Bel op tijd voor een afspraak indien je dit vaccin wilt laten plaatsen.  We bevelen het vaccin zeker aan bij patiënten ouder dan 65 jaar, kwetsbare patiënten of patiënten werkzaam in de zorg. Ook andere personen hebben de keuze om zich te laten vaccineren. Meer info op https://www.laatjevaccineren.be/

NIEUWE AGENDA:

Vanaf donderdagmiddag 23 november werken we met een nieuwe agenda in onze praktijk. Gezien onze patiëntenstop kunnen enkel ingeschreven patiënten een afspraak online inboeken in onze agenda. Om een afspraak online in te boeken heb je steeds je rijksregisternummer nodig. We hopen alvast op een vlotte overgang. 

Ligging

Dorpsstraat 7R
3650 Dilsen-Stokkem

Openingsuren

De praktijk is open van
8u tot 18u

Contact

089/ 81 93 81
Ons secretariaat is geopend van 8u tot 13u en van 14u30 tot 18u.

 

Wachtdienst

089/ 75 75 75
vanaf 1 april 2023:  iedere avond vanaf 18u en in het weekend

© 2018 Huisartsenpraktijk Het Kruispunt. Realisatie: Stefaan Ternier en  Studio Reflected